Hem guanyat!!!! Concurs per a l’ampliació de l’Edifici de Serveis per a la Guardia Urbana de Barcelona

Aquesta setmana ens han notificat des de BIMSA que hem estat guanyadors del concurs obert amb lema per a l’ampliació de l’Edifici de la Guardia Urbana a la Zona Franca de Barcelona.

Després de quedar segons a l’Escola de Roda de Ter fa tot just 3 setmanes ens arriba aquesta bona notícia, el 2014 comença positiu i n’estem molt contents!

Al concurs es van presentar 32 propostes de diferents equips, i la nostra va ser triada com a guanyadora amb 85 punts i escaig sobre 100. La possibilitat d’assistir a la obertura del sobre i poder veure in situ totes les propostes presentades és quelcom que s’agraeix. Poder comprovar com sobre un programa a priori tan clar i definit sorgeixen propostes arquitectòniques tan diverses és molt enriquidor.

Us deixem unes imatges de la nostra proposta, la guanyadora. Dins la web podreu trobar més informació del PROJECTE. Dilluns primera reunió de treball, amb moltes ganes d’arrancar aquest nou projecte amb la gent de BIMSA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vista de l’accés principal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vista de la zona d’ensinistrament canina, a la part posterior de l’edifici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vista de l’interior de l’edifici, a la zona de vestuaris.

Segona posició al concurs de l’Escola Emili Teixidor de Roda de Ter

Després de molt de temps sense participar a cap segona volta de concursos de Infraestructures de la Generalitat, el passat mes de gener ens van seleccionar amb 4 equips més per a la segona volta del concurs per a la construcció de l’escola Emili Teixidor de Roda de Ter.

Finalment vàrem quedar en segona posició, a un punt dels primers, un resultat que inidica que el concurs va estar molt disputat fins al final. Us adjuntem l’enllaç on podeu descarregar-vos les diferents propostes i jutjar per vosaltres mateixos. PROPOSTES GRÀFIQUES

Estem molt contents de la feina feta, i això ens dona força per seguir per aquest camí, compromesos amb la qualitat arquitectònica, el respecte per l’entorn i la òptima adequació de les propostes a les necessitats funcionals dels usuaris.

Aquí teniu les imatges de la nostra proposta, que es va presentar amb el lema ELS CONVIDATS i de la que podeu trobar més informació a la nostra web a l’apartat de projectes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Secció transversal per el cos de l’aulari amb el gimnàs al fons.

Vista des de l’accés a l’Escola des de plaça Espanya.

 

Vista de l’espai interior d’accés.

Vista de la zona de patis, amb la zona dels petits i la zona de pistes orientades a Sud.

Concurs per a la construcció de l’IES Zabalgana Vitoria-Gasteiz

Fa uns mesos vam presentar una proposta  per a  un IES a Vitoria-Gasteiz, encara estem esperant el resultat del concurs.

link a la proposta completa

 

 

 

Mettler-Toledo

Aquest passat estiu se’ns va convidar a participar en un concurs restringit per al desenvolupament d’un nou disseny per a les oficines que l’empresa suïssa Mettler-Toledo té a L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Vam resultar guanyadors del concurs i ara mateix estem enllestint el projecte per tal de iniciar les obres en breu.

El plantejament que ens vàren fer els responsables de l’empresa va ser el de canviar íntegrament la imatge i la funcionalitat dels espais interiors que utilitzen ara mateix, respectant l’esperit corporatiu però sense perdre el tarannà propi dels que hi treballen. De resultes de les demandes, a bogom hem desenvolupat una proposta que, primant els aspectes funcionals i de confort dels espais de treball i la imatge d’empresa jove i dinàmica, respecta la identitat corporativa mitjançant la creació d’àmbits de fàcil identificació en les zones de treball i de càrrega corporativa en els ambits d’accés i vestíbul.

La proposta planteja a més la gestió de la obra, que per una banda afegeix complexitat a la nostra tasca però per altra ens permetrà viure més el dia a dia del procés constructiu i incidir-hi de manera més directa.

El projecte, en consonància amb l’esperit dinàmic dels seus responsables, incorpora nous espais funcionals com són les sales socials de caràcter més lúdic o els punts de reunió en forma d’ambients més distesos enmig dels àmbits de treball, reflexe dels canvis i revisions que estant vivint els “clichés” tradicionals d’àmbits de treball.

La obra es desenvoluparà per fases, i en primera instància serà l’ambit d’accés, el vestíbul i la zona de magatzem on es concetrarà la primera intervenció. Posteriorment s’exeuctaran les plantes d’oficines. De la planta primera a la tercera hi ha els espais destinats a treball, i la planta quarta a sala d’audicions, exposició, office i sala social.

A mesura que avancin les feines us anirem mantenint informats.

Més informació del projecte, cliqueu aquí.